Shared Dining

  

Shared dining is een vorm van eten op bourgondische wijze waarbij je vaak kleine gerechten

met elkaar deelt. 

In tegenstelling tot het traditionele a la carte eten zit je met elkaar aan tafel en krijg je 

de diverse voor- en hoofdgerechtjes geserveerd. 

Eigenlijk net als Tapas, de bekende Spaanse vorm van social dining. 

Het samenzijn en de gesprekken staan centraal en de ambiance is gezellig.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

De gerechtjes worden op houten planken geserveerd.

 

  • Broodplank

 

Voorgerechten plank bestaat uit:

 

  • Dag soep
  • Riefkoek
  • Champignon in brioches
  • Carpaccio
  • Gebakken Gamba’s

 

Hoofdgerechten plank bestaat uit:

 

  • Spare ribs
  • Kippenvleugel
  • Warme groenten
  • Varkenshaasspies
  • Gehaktballetjes
  • Pasta salade

 

Garnituur: Bourgondische frieten en Rauwkost

 

U kunt de Shared Dining nog afsluiten met een dessert, kijk hiervoor in onze menu kaart.

 

Al deze gerechten worden aan u geserveerd, u hoeft hier geen keuze uit te maken.

 

Samenstelling menu kan wisselen.

 

Dit kunt u reserveren vanaf 2 personen, voor               39,50 per 2 personen