Bourgondische Shared Dining

Minimaal 2 personen.

 

Heeft u een allergie? vertel het ons!

 

Terug in de tijd !

Bij het bourgondisch menu eet u vanaf een houtenplank met een groot mes en houtenlepel ( zie foto )

Bier wordt i.o.m u geserveerd in stenen pullen, wijn en fris in aardewerk mokjes.

Alle gerechten die u in het menu ziet staan worden u aan tafel geserveerd. ( u krijgt van alles wat )

 

 

Heeft u liever gewoon bestek , dit kan natuurlijk ook.

 

Shared Dining op Bourgondische wijze

 

Shared dining is een vorm van eten op bourgondische wijze waarbij je vaak kleine gerechten

met elkaar deelt.

In tegenstelling tot het traditionele a la carte eten zit je met elkaar aan tafel en krijg je

de diverse voor- en hoofdgerechtjes geserveerd.

Eigenlijk net als Tapas, de bekende Spaanse vorm van social dining.

Het samenzijn en de gesprekken staan centraal en de ambiance is gezellig.

 

 

 

 

De gerechtjes worden op houten planken geserveerd.

 

 

 

  • Broodplank

 

 

 

Voorgerechten plank bestaat uit:

 

 

  • Dag soep
  • Riefkoek
  • Champignon in brioches
  • Carpaccio
  • Gebakken Gamba’s

 

 

 

Hoofdgerechten plank bestaat uit:

 

 

  • Spare ribs
  • Kippenvleugel
  • Warme groenten
  • Varkenshaasspies
  • Gehaktballetjes
  • Pasta salade

 

 

 

Garnituur: Bourgondische frieten en Rauwkost

 

 

 

Al deze gerechten worden aan u geserveerd, u hoeft hier geen keuze uit te maken.

 

 

 

Samenstelling menu kan wisselen.

 

 

 

Dit kunt u reserveren vanaf 2 personen.